Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ακούτε Ανδρέα Ανδριανόπουλο;


Τι κάνετε κάθε Κυριακή πρωί μεταξύ 10 με 11; Αν δεν είστε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τότε συντονιστείτε στον Flash 96 και ακούστε την εκπομπή του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Τα ΜΜΕ είναι ένα από τα κάστρα της αριστεράς. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε πει ότι όλη η Ελλάδα είναι κάστρο της αριστεράς. Εξάλλου οι οικονομικές μας επιδόσεις το αποδεικνύουν.

Υπάρχουν ελάχιστες οάσεις διαφορετικής προσέγγισης των πραγμάτων εδώ και εκεί.
Μια από αυτές είναι και η κυριακάτικη εκπομπή του Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Η εκπομπή "Mε τον Δικό Μου Τρόπο" που είναι μια «Κουβέντα για όλα και για όλους - κυρίως γι' αυτούς που προσβάλλουν την αισθητική και την λογική μας».

Αν το πρωί κοιμάστε, μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε την εκπομπή αργότερα από την σελίδα του Flash. Εδώ η τελευταία.

Ίσως η εκπομπή να προσβάλει την φιλελεύθερη ή την δεξιά ορθοδοξία των μεν ή των δε, αλλά είναι σημαντικό τώρα να προσφέρονται απόψεις και φωνές που έρχονται σε σύγκρουση με το μεγαλύτερο ψέμα της εποχής, την ξενέρωτη σοσιαλδημοκρατία.

Και εδώ «η παρουσίαση του συνόλου έργου της Ayn Rand από τους Δημήτρη Σταύρου, Άκη Αποστολόπουλο, Αλέξανδρο Ηλιόπουλο, Γιώργο Γρηγορόπουλο, στα πλαίσια των βιβλιοπαρουσιάσεων της Φιλελεύθερης Βιβλιοθήκης, στο Booze Cooperativa»
(μέρος 1, μέρος 2, μέρος 3, μέρος 4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου