Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Adele, libertarian icon!


Η διάσημη ποπ σταρ Αdele τα βάζει με το φορολογικό συντέλεστη 50% που ισχύει από το 2009 στην άλλοτε φιλελεύθερη Μ.Βρετανία και ήδη έχει οδηγήσει χιλιάδες εκατομμυριούχους να μεταφέρουν την έδρα τους σε άλλες χώρες με μικρότερη φορολογία:

“Νιώθω ντροπή που πρέπει να πληρώσω το 50% (του εισοδήματός μου σε φόρους). (Ενώ) χρησιμοποιώ το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πια τις δημόσιες μεταφορές. Τα τρένα δεν έρχονται ποτέ στην ώρα τους, τα περισσότερα δημόσια σχολεία είναι σκατά, και για όλα αυτά πρέπει να δώσω 4.000.000 λίρες... Όταν πήρα το εκκαθαριστικό της εφορίας για το (άλμπουμ μου) "19", ήμουν έτοιμη να πάω να αγοράσω ένα όπλο και να αρχίζω να πυροβολώ στην τύχη!"

To αριστερό κατεστημένο ,που ελέγχει το χώρο της Τέχνης, μπορεί να συγχωρέσει πολλά πράγματα στους καλλιτέχνες- ακόμη και τον βιασμό, όπως έδειξε η υπόθεση Πολάνσκι. Όμως ποτέ μα ποτέ , όσα χρήματα, όσα σπίτια, όσα ιδιωτικά τζετ και αν έχουν, δεν πρέπει να απαρνηθούν τη σοσιαλιστική οικονομική ορθοδοξία και να αρχίσουν να μιλάνε για μείωση φόρων, ελεύθερη αγορά και άλλα τέτοια "αντιδραστικά". Από σήμερα λοιπόν, οι "προοδευτικοί" έχουν κάθε λόγο να απεχθάνονται την Adele. Ήδη την αρχή έκανε η ναυαρχίδα του αριστερού κομφορμισμού , ο πολύς "Guardian" και οι "κοινωνικά ευαίσθητοι" αναγνώστες του, που την αποκαλούν "άπληστη", "σκληρόκαρδη" και "μεγαλοκυρία των Τόρηδων".

Adele,κορίτσι μου, πολύ φοβάμαι πως αν δεν κάνεις επειγόντως μια συναυλία για τα παιδάκια της Αφρικής ή έστω για τη σωτηρία των κορμοράνων του Αμαζονίου, την έχεις βάψει!

[Διαβάστε επίσης "Όταν οι δημιουργοί πλούτου τιμωρούνται"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου