Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Είδαμε το φως


Κάποτε έρχεται ο καιρός που δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια στη ολοένα και πιο ταξική, ιμπεριαλιστική και απάνθρωπη πολιτική της καπιταλιστικής λαίλαπας και των τοπικών της εντολοδόχων. Από σήμερα το ΜπλεΜήλο αλλάζει πορεία, γυρίζει αριστερά, πολύ αριστερά, και θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για την δημιουργία ενός άλλου κόσμου που ελπίζουμε να είναι εφικτός.


Η ανάρτηση είναι από την ειδική πρωταπριλιάτικη έκδοση του ΜπλεΜήλου


Σήμερα τις 12 τα ξημερώματα οι επαναστατικές δυνάμεις κατέλαβαν τα χειμερινά γραφεία του ΜπλεΜήλου. Σχηματίσθηκε διαδικτυακή επαναστατική επιτροπή υπό τους Στέφανο Αθανασιάδη, Ναπολέοντα Λιναρδάτο και Τηλέμαχο Χορμοβίτη.

Κατά την διάρκεια των συμπλοκών έχασαν την ζωή οι πρώην συντελεστές του ΜπλεΜήλου και προδότες του προλεταριάτου, Χάρης Πεϊτσίνης και Ματθαίος Κόφφας. (Επαναστατικά σκατά στον τάφο τους)

Οι Ιωάννης Κωτούλας και Γιώργος Σαρακηνός προσχώρησαν στο κίνημα και συμφώνησαν να σταλούν για δεκαετή επιμόρφωση στην Βόρειο Κορέα.

Εδώ λυπούμαστε να ανακοινώσουμε ότι ο Νίκος Γεωργίοπουλος μετά από την υπογραφή δήλωσης μετανοίας και αφού προσχώρησε στο κίνημα, αυτοκτόνησε. Η σωρός του βρέθηκε τεμαχισμένη σε σακούλες σκουπιδιών έξω από το γραφείο ασφαλείας του ΜπλεΜήλου.

Η τύχη του Pelerin αγνοείται μιας και ποτέ δεν ξέραμε ποιος πραγματικά είναι.

Λόγο της νέας επαναστατικής κατάστασης η ανάγνωση άρθρων στο ΜπλεΜήλο, από εδώ και πέρα, θα είναι δυνατή μόνο με την απόκτηση κουπονιών που θα γίνεται κάθε δεύτερη Τετάρτη στα γραφεία του ΜπλεΜήλου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Το Πολιτικό Γραφείο του ΜπλεΜήλου

Υ.Γ.: Όχι σε όλα

2 σχόλια:

Themis είπε...

Τι σας έπιασε βρε παλικάρια πρωί πρωί, μήπως πίνατε κρασιά, ουίσκι, ρετσίνες (ότι να ναι τέλος πάντων) και σας την βάρεσε πρωί πρωί! :P τέλος πάντων ότι και να σας ήρθε, μας κάνατε και γελάσαμε καλά, οπότε thanks!

Προλεταριαστος είπε...

Η εισαγωγικη εικονα ειναι απλα επικη!Μπραβο παιδια γελασαμε σημερα.

Δημοσίευση σχολίου