Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ανασκόπηση Facebook #2


Δολοφονίες, Συνέντευξη Σαμαρά, ΕΡΤ, Μπογιόπουλος και Μπαστιά.


Δολοφονία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη


«Εσύ που φώναξες ψόφο στους φασίστες και ζήτησες να τσακιστούν: Γεννηθητω το θέλημα σου. Άρρωστε ηλίθιε.»

- Μάνος Βουλαρίνος, 1/11/13



«Ακούω τώρα τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ τώρα στον ΣΚΑΙ να λέει ότι πρέπει να υπάρξει σύνεση για να μην ανακοπεί η άνοδος του... λαϊκού κινήματος. Όχι για να μην χαθούν κι άλλοι Έλληνες. Για το "λαϊκό κίνημα" ενδιαφέρεται. Για τα ψηφαλάκια που θα τους φέρουν στην εξουσία, δηλαδή!»

- Νικόλαος Τζιόπας, 2/11/13



«Αναρωτιέμαι αγαπητέ κ. Δενδια αυτός ο σούπερ ντουπερ κοριός της ΕΥΠ, για τον όποιον είστε τόσο περήφανος, χρησιμοποιείται μόνο για να παρακολουθεί τους χρυσαυγιτες;. Στην περίπτωση εγκληματικών οργανώσεων, όπως αυτή που ευθύνεται για τις αποτρόπαιες δολοφονίες των δυο νεαρών στο Ν Ηράκλειο, είναι ανενεργός;»

- Γιάννης Λοβέρδος, 2/11/13



Συνέντευξη Σαμαρά


«"Όποιος χτυπά το ΠΑΣΟΚ δεν χτυπά το Βενιζέλο ή εμένα, αλλά τη σταθερότητα του τόπου" Τάδε έφη ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.»

- Άκης Κελέσης, 4/11/13


Αὐτὴ εἶναι ἠ Ἑλλάδα - μπορεῖ νὰ μὴν ἔχει παραγωγή, νοσοκομεῖα, θέσεις ἐργασίας ἢ δρόμους, ἀλλὰ λιγουρεύεται τὸ ἀπαστράπτον ἀσύρματο δωρεὰν wi-fi σὲ ὅλη τὴ χώρα (ποὺ παγκοσμίως ὑπάρχει σὲ ἐλάχιστα μόνο μέρη τοῦ «πολιτισμένου κόσμου»). Ἅμα δεῖς ἄνεργο μὲ iPad, εἶναι Ἕλληνας. Καὶ ψηφίζει.

- Σωτήρης Μετραλέξης, 4/11/13


ΕΡΤ

«Η Ελλάδα είναι η χώρα που η εφαρμογή των νόμων είναι είδηση.»

- Κωνσταντίνος Κορίκης, 7/11/13


«Οι χειροπέδες, αντί απλού λουκέτου, στην ΕΡΤ είναι συμβολική: το κράτος για να πετύχει κάτι, θα χρησιμοποιεί πάντα το πιο δαπανηρή εκδοχή.»

- Πάσχος Μανδραβέλης, 7/11/13


Μπογιόπουλος


«Κάθε φορά που παρεμβαίνει ο ατυχήσας παραλίγο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Μπογιόπουλος, η μούμια του Λένιν σηκώνεται στο Κρεμλίνο και ρίχνει μια ζεμπεκιά...»

- Φαήλος Κρανιδιώτης, 4/11/13



Για τη “Σπασμένη Τζαμαρία” του Μπαστιά

«Πριν 163 χρόνια ένας Γάλλος απαντά στα επιχειρήματα του σημερινού Ελληνικού πολιτικού συστήματος.»

- Στέφανος Μάνος, 7/11/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου