Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το αστρολογικό τέλος του καπιταλισμού


Αναζητώντας την αλήθεια ανακαλύψαμε βίντεο-ντοκουμέντο που ρίχνει φως για το μέλλον της ανθρωπότητας. Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει ότι έρχεται το τέλος του καπιταλισμού. Συγκλονιστική είδηση που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι ο αριθμός των σοσιαλιστικών κρατών στην Ευρώπη θα ξεπεράσει το αριθμό 1 (Ελλάδα).

Μας ενημερώνει η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα ότι “ο κομμουνισμός που σαν πλανήτη του ευεργέτη έχει τον Ποσειδώνα, ο οποίος μπαίνει σε άλλο ζώδιο τώρα, ενδεχομένως να έχει κάποια αναδιάρθρωση και επέκταση.”

Η αλήθεια είναι ότι και η προσωπική μου αστρολόγος, η Αλέκα Παπαρήγα, κάνει αυτή την πρόβλεψη από γεννησιμιού της, αλλά τώρα που η Λίτσα Πατέρα την επιβεβαιώνει, πιστεύω ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Επιτέλους, ένας ανάδρομος Ποσειδώνας θα ολοκληρώσει το κοινωνικοοικονομικό προτσές που θα οδηγήσει σε μια δικαιότερη κοινωνία.

Βέβαια τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ πιο γρήγορα αν αυτός ο οπορτουνιστής Άρης δεν είχε μπει εμπόδιο στον οργανωμένο εργατικό - λαϊκό αγώνα που έρχεται σε σύγκρουση με τα μονοπώλια και τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Αλλά ο σεχταρισμός φτάνει στο ζωδιακό του τέλος μετά από τις εκλείψεις του Ιουνίου.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που η Λίτσα Πατέρα προσχωρεί στον επαναστατικό αγώνα. Πάντα πίστευα πως μια άλλη αστρολογία είναι εφικτή - μια αστρολογία που θα κάνει ακριβώς τις ίδιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Γιατί ένας Τοξότης να έχει επαγγελματική και προσωπική επιτυχία ενώ ένας Αιγόκερως θα αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης;

Θα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τις μελλοντικές προβλέψεις της κας Πατέρα στο επόμενο τεύχος της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου